homehomehomehomehomefototeksten en akkoordenhomelinkscontact
  

Mijn liefje's ogen zijn niet als sterren
Zijn verre van de maan. Laat staan de zon
Haar wangen blozen maar gewoon als wangen
Niet als rozen of als rododendron
Wie dat anders ziet moet beter kijken
Mijn lief is mooi met niets te vergelijken


Mijn liefjes ogen.
CONCERTEN ZOMER 2020 DEFINITIEF GECANCELLED
    2020   2020-05-08
Het zat er al aan te komen, maar sinds de op 6 mei afgekondigde overheidsmaatregelen weten we zeker dat al onze concerten in juni en juli 2020 niet kunnen doorgaan. Helaas.

Het heeft onze voorkeur om de geplande shows door te schuiven naar een nieuwe datum in dezelfde periode volgend jaar, waarbij reeds gekochte tickets (indien gewenst!) geldig blijven. Of dat in alle gevallen lukt is uiteraard afhankelijk van wat de diverse organisatoren hierover beslissen.

Wij raden mensen met tickets voor een van onze zomerconcerten aan om de websites van de betreffende openluchttheaters/festivals in de gaten te houden voor verdere informatie.

We vinden het verschrikkelijk dat we...

Lees het volledige bericht

           

De band is erin geslaagd om hun nummers ‘klein’ te krijgen, en daarin vinden ze opnieuw hun grootsheid
Tim Jongenelen
Festivalinfo.nl 

Van de minder bekende songs die een tweede leven krijgen, vallen Melkboer Met De Blues en Kan Ik Iets Voor Je Doen in positieve zin op”
“De nieuwe jassen verraden hoezeer de muzikale wortels van Huub van der Lubbe en zijn vrienden in het Zuid-Oosten van de VS liggen”
“De groove heeft De Dijk zich volledig eigen gemaakt”
Jan van der Plas
Oor 

Bieden de ingetogen uitvoeringen van publieksfavorieten als Onderuit en Hou me vast voldoende nieuwe inzichten om het transport van de theaterzaal naar de plaat te rechtvaardigen? Het antwoord is ja.”
Stefan Raatgever
AD