homehomehomehomehomefotosteksten en akkoordenhomelinkscontact
   Nu of Nou
    Nu of Nou
 

Het album Nu of Nou komt 18 oktober uit!.
De Dijk streamt Paradiso-concert van 2019
    PERSBERICHT   2020-12-05
De Dijk en Paradiso zullen aanstaande donderdag 17 december om 20:30 uur de geluidsopname van een Paradiso-concert van vorig jaar in zijn geheel eenmalig livestreamen via social media.

Er is geen band of artiest die zo vaak in Paradiso heeft opgetreden als De Dijk.

Traditioneel sluit de band daar zijn tour af met drie uitverkochte concerten.

Dit jaar zou dat gebeuren op donderdag 17 december, vrijdag 18 december, en zaterdag 19 december. Voor de 80e, 81e en 82e keer.

Nu deze optredens niet doorgaan vanwege de corona-maatregelen willen De Dijk en Paradiso graag een gebaar maken naar de fans door de geluidsopname van een heel optreden van vorig jaar aanstaande donderdag vanaf 20:30 uur te streamen via YouTube en Facebook.

Huub van der Lubbe, zanger van De Dijk: "De concerten in Paradiso zijn voor ons een van de hoogtepunten van het jaar. We kijken wat dat betreft nu al uit naar 2021 waarin we hopelijk weer als vanouds mooie avonden met elkaar beleven in een dampend Paradiso. Het leek ons aardig om in de tussentijd de fans te verrassen met deze live-opnames zodat iedereen er thuis een feestje van kan maken met onze muziek. Veel plezier, blijf gezond en graag tot volgend jaar."

De livestream is aanstaande donderdag 17 december vanaf 20:30 uur te beluisteren via:

Paradiso:
www.paradiso.nl
www.facebook.com/paradiso
www.youtube.com/user/ParadisoAmsterdam
www.instagram.com/paradisoadam

De Dijk:
www.facebook.com/dedijk